Rue, N. - De kloof / tristans zoektocht

Schrijver:
Titel: De kloof / tristans zoektocht
ISBN: 9789085200895
Taal: Nederlands
Uitgever: Barnabas
Bijzonderheden: 9200, 340pp
Prijs: € 5,75
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
Serena leidt gespreksgroepen over christelijk moederschap. Haar eigen gezin lijkt het ideale voorbeeld met de onberispelijke vader Nick en twee plaatjes van dochters, Tristan (16) en Maxine (10). Maar de werkelijkheid is anders. Nick maakt thuis de dienst uit en Serena en de kinderen hebben zich daarnaar te voegen. Dan komt op een dag Tristan niet thuis van haar bijbaantje. Serena ontworsteld zich met moeite aan de greep van haar man om op zoek te kunnen gaan naar antwoorden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rue, N. - De kloof / tristans zoektocht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bo's books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bo's books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bo's books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bo's books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bo's books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.