Tatlock, A. - Dingen die niet voorbijgaan

Schrijver:
Titel: Dingen die niet voorbijgaan
ISBN: 9789085201267
Taal: Nederlands
Uitgever: Barnabas
Bijzonderheden: 2009, paperback
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Na bijna 25 jaar keert Neil Sadler -sinds kort weduwnaar- terug naar Mason, een klein plaatsje in Ohio waar hij opgroeide. De kunstacademie in New York waar hij lesgeeft heeft enkele maanden zomervakantie. Neil gaat deze tijd benutten om zijn nicht te helpen het grote, oude familiehuis op te knappen: zij wil dit exploiteren als bed-en-breakfast. Via flashbacks komen we te weten wat er gebeurde in de periode voordat Neil naar New York vertrok om kunstenaar te worden en hoe hij daarbij zijn jeugdvriendinnetje in de steek liet. Het geloof in God is subtiel aanwezig, vooral in gesprekken met een oude oom. Ook is daar een oud-klasgenoot die het geloof heeft afgezworen en dit als een bevrijding ervaart. Boeiend verhaal, met veel gevoel voor sfeer geschreven, mooie karakters, warme onderlinge verhoudingen en een tamelijk verrassend slot.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tatlock, A. - Dingen die niet voorbijgaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bo's books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bo's books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bo's books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bo's books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bo's books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.