Haig, Brian - Missie: Kosovo

Schrijver:
Titel: Missie: Kosovo
ISBN: 9789022985250
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W. - paperb.
Bijzonderheden: 2001, 320pp, enkele lichte bruine vlekken op snee verder prima.
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Unieke combinatie van een geraffineerde legal thriller en een superspannende militaire thriller

Majoor Sean Drummond wordt naar Kosovo gezonden met een gecompliceerde missie: hij moet onderzoek doen naar de wandaden van een peloton Groene Baretten. Deze elite-eenheid wordt beschuldigd van massamoord op een groep van 35 Serviërs en zou daarmee het oorlogsrecht hebben overtreden. Ze zijn geïnterneerd in afwachting van het juridische onderzoek.

Al snel realiseert Drummond zich dat hij in een no-win-situatie is beland: als hij de Amerikanen onschuldig verklaart, dan zullen de media hem beschuldigen van partijdigheid. Maar verraadt hij zijn medesoldaten, dan kan hij zijn eigen militaire carrière wel vergeten. Toch begint hij met zijn collega-juristen in Tuzla een intensieve serie verhoren, die echter een hoop tegenstrijdige verklaringen opleveren.

Wat is er precies gebeurd op die bewuste middag in de binnenlanden van Kosovo? En waarom houden de mannen elkaar zo duidelijk de hand boven het hoofd? Wie is er te vertrouwen? De antwoorden hierop zal Sean Drummond alleen kunnen krijgen als hij bereid is zijn eigen reputatie op het spel te zetten...

Brian Haig is een van A.W. Bruna Uitgevers´ nieuwe sterauteurs die zijn opgenomen in de
Young Master Collection. Voor de Young Master Collection, die vanaf 1 juni 2001 door A.W. Bruna Uitgevers geïntroduceerd zal worden, zijn de beste thrillers van de nieuwe generatie topauteurs geselecteerd.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.73 100-2.000 gr. € 3.50 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75 DPD € 6.00 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.60 DPD depôt € 4.95 Naar België pakket € 6.70 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Haig, Brian - Missie: Kosovo

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.