Schalk-Meijering, M. - Villa Beestenbende / druk 1

Schrijver:
Titel: Villa Beestenbende / druk 1
ISBN: 9789033116520
Taal: Nederlands
Uitgever: Hertog BV, Den
Bijzonderheden: 82pp, Gebonden
Prijs: € 2,95
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Eindelijk, de familie Boom gaat ook eens met vakantie, naar de Achterhoek. Huur hoeven ze niet te betalen, maar... ze moeten dan wel de dieren verzorgen. Nelleke, Geert en Joost zien dat helemaal zitten. Maar als ze een brief krijgen van de eigenaar van het huis dat de roodbonte weleens wil schoppen tijdens het melken, dan worden ze allemaal een beetje onzeker. Waar zijn ze aan begonnen? En toch, het wordt een leuke vakantie op 'Villa Beestenbende'.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schalk-Meijering, M. - Villa Beestenbende / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bo's books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bo's books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bo's books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bo's books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bo's books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.