Rolf Mulder - De comanager / de heldhaftige kunst van het volge

Schrijver:
Titel: De comanager / de heldhaftige kunst van het volgen en leiden van je eigen baas
ISBN: 9789026517945
Taal: Nederlands
Uitgever: Harcourt Book Publishers
Bijzonderheden: 2006, 134 pag / paperback / prachtige nieuwstaat / foto=het boek / incl originele boekenlegger
Prijs: € 19,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
2006, 134 pag / paperback / prachtige nieuwstaat / foto=het boek / incl originele boekenlegger

//Beschrijving; De comanager - De heldhaftige kunst van het volgen en leiden van je eigen baas - Rolf Mulder
Moderne managers hebben het over coachen, faciliteren en ondersteunen. Je krijgt echt de indruk dat zij willen werken voor hun medewerkers. Maar doen zij dat ook altijd? Wanneer zij tekort schieten, hoe zorg jij als medewerker ervoor dat je manager die beloften tóch waarmaakt? Dat hij je steunt en de middelen biedt om optimaal te blijven functioneren?
Over deze vragen gaat dit boek. Rolf Mulder neemt de lezer mee in een visie waarin de verhouding tussen manager en medewerker wordt bekeken als een leveranciers-afnemersrelatie. De vraag wie werkt er voor wie? wordt beantwoord met: we werken als interne leveranciers/afnemers van diensten en informatie met elkaar samen in partnerships. Het boeiende van deze invalshoek is dat de medewerker wordt gezien als de afnemer van de leidinggevende diensten van de manager. Tegelijkertijd blijft de gezags- en machtsrelatie tussen manager en medewerker bestaan. Deze twee dimensies, de machts- en gezagsdimensie en de afnemers- en leveranciersdimensie, vormen belangrijke elementen in de heroïsche kunst van het volgen en leiden van je manager. De rode draad in deze kunst is het leren minimaliseren van de machts- en gezagsdimensie en het versterken van de afnemers- en leveranciersdimensie.
Wie dat lukt, functioneert als comanager. En daarmee maak je je werk een stuk boeiender. Nieuwe kansen en mogelijkheden dienen zich aan. Je hebt invloed op je eigen werksituatie en je krijgt dingen voor elkaar. Je baas respecteert je als serieuze speler. Je hebt grip op de gang van zaken. En grip geeft voldoening, plezier en betrokkenheid.


Moderne organisaties vragen om comanagers!
Verder lezen

Boekengeluk uit Ruinerwold

Logo Boekengeluk

*Alle boeken zijn in zeer goede tot nieuwstaat. Nooit inschrijvingen, arceringen, onderstrepingen, leesvouwen.
Of apart vermeld.

*Originele foto's van het betreffende boek. Meerdere foto's altijd opvraagbaar
*de specifieke druk van het boek wordt altijd vermeld.
*Altijd reactie binnen max. 24 uur met de verzend en -betaalgegevens. Niets ontvangen? Mogelijk is dan de bevestiging in uw spam box terecht gekomen. U kunt me ook rechtstreeks mailen op boekengeluk@hotmail.com.
*Boeken worden altijd (uiterlijk) eerstvolgende werkdag na betaling verstuurd. U ontvangt altijd de track en trace code.
Kosten verzenden:
Brievenbuspakjes via PostNL 4 euro (INCL track en trace code).
Boeken die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost via DPD naar huisadres verstuurd. Verzendkosten 6 euro.
Als u voorkeur voor Post.nl heeft (6,75) of naar een pickuppoint naar keuze ( 4,50) dan is dat ook mogelijk. Geeft u het dan aan bij uw bestelling. Boeken naar België gaan altijd met DPD. Meestal binnen 2 werkdagen bij u thuis.
Dikkere boeken die niet door de brievenbus passen (incl verpakking meer dan 3,2 cm) kunnen als u wilt ook opengeslagen verstuurd worden zodat het als brievenbuspost verstuurd kan worden voor 4 euro via Post.nl
Niet elk boek is daar even geschikt voor vanwege de rug van het boek. Ik kan u per besteld pakketpostboek hierover adviseren.
2 boeken (met een max dikte van 3,2 mm) kunnen vaak wel naast elkaar verstuurd worden zodat u slechts 1 x verzendkosten brievenbuspost 4 euro betaalt, via Post.nl
Tot 10 kilo zelfs voor slechts 6,75 euro
*Bij bestelling van meer dan 50 euro gratis verzenden. Bestellers uit België krijgen dit als korting op het verzendbedrag. 4 euro brievenbuspost of 5,75 pakketpost.
*Doorlopend nieuwe titels.
Spiritualiteit, psychologie, filosofie, esoterie, persoonlijke ontwikkeling, management, gezondheid en lifestyle.
* Onverhoopt niet tevreden? Gratis retour
*Het Geluk van een goed Boek*
Met vriendelijke groet, Janet
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rolf Mulder - De comanager / de heldhaftige kunst van het volgen en leiden van je eigen baas Rolf Mulder - De comanager / de heldhaftige kunst van het volgen en leiden van je eigen baas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekengeluk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekengeluk
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekengeluk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekengeluk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekengeluk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.