McBane, Susan & Caroline Davis - Alternatieve therapieën voor p

Schrijver:
Titel: Alternatieve therapieën voor paard en ruiter
ISBN: 9789059200913
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2002, 192 blz. Met kleurenfoto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur, met jarenlange paarden- en schrijfervaring, heeft het gebruik van kruiden, homeopathie en dergelijke bestudeerd. Het gevolg is een boek waarin zij alle therapieën zoals die voor paarden gebruikt worden, op een rijtje zet, maar liefst zestig in getal. Naast de paarden kunnen ook de ruiters er hun voordeel mee doen, want een deel van het boek gaat over therapieën voor de ruiter. Het hele alternatieve circuit passeert de revue, van Feldenkrais tot homeopathie, pendelen, geloofsgenezing, reiki, shiatsu, alles komt aan de orde op een heldere manier. Er wordt wel gewaarschuwd voor zelf dokteren. Alternatief wordt in dit boek gezien als "naast" en niet "in plaats van". De tekst is helder en begrijpelijk en het geheel is voorzien van vele duidelijke kleurenfoto's. Verklarende woordenlijst, adressenlijst en register besluiten het geheel.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.