Stout A. - De Liefde een roman van 781 hoofdstukken

Schrijver:
Titel: De Liefde een roman van 781 hoofdstukken
ISBN: 9789032510756
Taal: Nederlands
Uitgever: Baarn, de Kern 2006 9789032510756
Bijzonderheden: Geb. hardcover, ajour kaft 93pp. als nieuw
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een ongewone variant op de chicklit. Deze roman bevat 781 eenregelige hoofdstukken, dat wil zeggen: 781 stellingen die alle betrekking hebben op de vrouw van 35 jaar die nog single is. Haar enige doel is een echtgenoot te vinden. de vragen (en antwoorden) worden hier meest gegeven door dezelfde persoon. Soms echter belt ze haar vriendin en die geeft dan het antwoord. Het verhaal loopt chronologisch door, dus leest in zekere zin als een roman. De korte zinnen verwijzen naar de e-mail- en chatcultuur van de jeugd, die het boekje zeker zal aanspreken. De toon is humoristisch en relativerend. Na alle ex-en en blind dates komt er in nr. 779 de oplossing. Mooie geschenkuitvoering in dik paars karton met uitgestanst hart; gedrukt in paars.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stout A. - De Liefde     een roman van 781 hoofdstukken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.