Vente, Martine de - Het kids budget boek. In de groei, uit de k

Schrijver:
Titel: Het kids budget boek. In de groei, uit de kosten.
Taal: Nederlands
Uitgever: BZZToH
Bijzonderheden: Uitgave uit 2006. Zo goed als nieuw.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,32 (binnen Nederland)
Meer info:

LetterkundigeAlkmaar

LetterkundigeAlkmaar uit Alkmaar

Logo LetterkundigeAlkmaar

Nette boeken voor kleine prijzen. Boeken die niet meer goed leesbaar zijn, proberen we zo veel mogelijk te repareren. Omdat ieder boek een lezer verdient!
Extra informatie ten aanzien van verzenden:
Standaard
Brievenbuspost gaat standaard via PostNL voor de gereduceerde tarieven zoals online vermeld door PostNL. Pakketpost gaat standaard via DHL Parcel voor €5,- tot 10 kilo en voor €8,- tot 20 kilo.
Alternatieve bezorging
Alternatieve bezorgopties voor brievenbuspost kan via Sandd geschieden, voor soms wel €1,- verschil. Enig nadeel is dat Sandd twee keer in de week bezorgt, namelijk op dinsdag en vrijdag. Als u het niet erg vindt om wat langer te wachten op uw boek en verzendkosten wilt besparen, neemt u dan contact met mij op voor de tarieven.
Buitenland
Ik ben bereid om boeken over de grens te sturen. Stuur mij even een berichtje, dan kijk ik wat de goedkoopste optie voor u is.
Retourneren
Retourneren is mogelijk. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Alkmaarsche Letterkundige staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel:
KvK: 73012211
BTW-nummer: NL207645826B01
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vente, Martine de - Het kids budget boek. In de groei, uit de kosten. Vente, Martine de - Het kids budget boek. In de groei, uit de kosten. Vente, Martine de - Het kids budget boek. In de groei, uit de kosten. Vente, Martine de - Het kids budget boek. In de groei, uit de kosten. Vente, Martine de - Het kids budget boek. In de groei, uit de kosten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij LetterkundigeAlkmaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met LetterkundigeAlkmaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en LetterkundigeAlkmaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van LetterkundigeAlkmaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • LetterkundigeAlkmaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.