Hilde Scholten - Wim Sonneveld de parel van het cabaret.

Schrijver:
Titel: Wim Sonneveld de parel van het cabaret.
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra 2006
Bijzonderheden: Fraaie uitgave, talrijke interessante afbeeldingen, softcover, groot formaat, 206 pag. Zeer goede staat,
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een uniek beeld van een cabaretier die meer dan dertig jaar na zijn dood nog altijd ongeëvenaard populair is. - Een overzicht in woord en beeld, met vele nooit eerder gepubliceerde foto's van het leven van Wim Sonneveld en met persoonlijke herinneringen van vrienden en vakgenoten. - Het eerste boek over Wim sonneveld dat tot stand kwam met medewerking van de erven. Ze gaven de auteur ongelimiteerd toegang tot de archieven. - Gesprekken met o.a. Friso Wiegersma, Conny Stuart, Willem Nijholt, Marjan Berk, Ruud Bos, Ina van Faassen en Hella Haasse.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hilde Scholten - Wim Sonneveld de parel van het cabaret.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Antiq. Hauwert

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Antiq. Hauwert
  • Na uw bestelling ontvangen u en Antiq. Hauwert een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiq. Hauwert vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Antiq. Hauwert kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.