Eos - Box EOS start to know

Schrijver:
Titel: Box EOS start to know
ISBN: 9789033483349
Taal: Nederlands
Uitgever: Acco, Uitgeverij
Bijzonderheden: cassette met 3 paperbacks: Start to know - Evolutie - Kosmos - Genetica
Prijs: € 39,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze box bundelt de 3 boeken van Start to Know: Evolutie - Kosmos - Genetica. Start to Know is een concept van Eos, maandblad over wetenschap. Vertrekkend van de basisbegrippen word je wegwijs gemaakt in belangrijke wetenschapsdomeinen.

Start to Know Evolutie
Hoe ontstaan nieuwe soorten? Hoe is het leven op aarde geëvolueerd? Welke weg hebben we zelf afgelegd en hoe merken we dat vandaag nog? Ontdek in Start to Know Evolutie hoe evolutie werkt en nog steeds doorgaat.

Start to Know Kosmos
Start to Know Kosmos is de ideale gids voor al wie snel zijn kennis over het heelal wil bijspijkeren. Ontdek welke toekomst het heelal tegemoet gaat, wat er vlak na de oerknal gebeurde, hoe reusachtige deeltjesversnellers de mysteries van het heelal helpen ontrafelen, en nog veel meer!


Start to Know Genetica
Wat maakt ons uniek? Hoe beïnvloeden onze genen wie we zijn en welke ziektes we kunnen krijgen? Welke mogelijkheden bieden genetisch gewijzigde gewassen? Start to Know Genetica laat je kennismaken met de wondere wereld van DNA en genen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eos - Box EOS start to know

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.