Bink , Frits . [ ISBN 9789050113304 ] 3818 - Ruimte voor Insect

Schrijver:
Titel: Ruimte voor Insecten . ( Een nieuwe visie op insectenbescherming. ) Hoewel mensen bepaalde insecten liever kwijt dan rijk zouden zijn, vormen insecten een onmisbare schakel in diverse ecosystemen. Natuurbehoud richt zich echter zelden specifiek op -
ISBN: 9789050113304
Taal: Nederlands
Uitgever: Knnv, Uitgeverij .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft en in als nieuwe staat - 3818 - 1e 2010 dr - 264 p - 800 gr - 17x24,5 cm
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- insecten. Ruimte voor insecten kan daar verandering in brengen. Dit boek biedt een geheel nieuwe kijk op natuurbeheer: niet vanuit een menselijk standpunt, maar vanuit de behoeften van insecten.

Ruimte voor insecten bevat veel tips om insecten beter te begrijpen, door bijvoorbeeld een ecologisch profiel op te stellen of de voedselrelaties te ontrafelen. Als vanzelf ontwikkelt de lezer daardoor een entomologische kijk op de natuur. Aan de hand van concrete voorbeelden belicht de auteur de relatie tussen insecten en bepaalde uitdagingen in het natuurbeheer. Welke vegetatietypen zijn bijvoorbeeld voor insecten onmisbaar? Wat te doen met dood hout, en hoe om te gaan met verzuring? Alle landschappen van Nederland komen aan bod, met een beschrijving van de praktische betekenis van ieder gebied voor de insectenwereld. Tot slot brengt een uitgebreid overzicht van de insectenfauna per orde de leefwijze in kaart. Bij elke soort weet Frits Bink interessante en soms verbijsterende details te vermelden.

Ruimte voor insecten biedt verrassende inzichten in natuurbeheer en vormt een praktische handleiding voor insectenliefhebbers, tuinenbezitters, vrijwilligers in de natuurbescherming, en professionals uit de beheers- en beleidshoek.

Frits Bink werkte jarenlang bij het Rijksinstituut voor Natuurbeheer en schreef eerder de Ecologische atlas van de dagvlinders van Noordwest-Europa.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bink , Frits . [ ISBN 9789050113304 ] 3818 - Ruimte voor Insecten . ( Een nieuwe visie op insectenbescherming. ) Hoewel mensen bepaalde insecten liever kwijt dan rijk zouden zijn, vormen insecten een onmisbare schakel in diverse ecosystemen. Natuurbehoud richt zich echter zelden specifiek op  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.