Gort , Ilja . [ isbn 9789400500754 ] 3818 ( Gesigneerd door Ilja zelf

Schrijver:
Titel: Ik Slurp Dus ik Ben. ( Levensgenieten voor gevorderden. ) In Ik slurp dus ik ben beschrijft de Nederlandse wijnboer en levensgenieter Ilja Gort hoe je, niet alleen wijn, maar ook het leven zelf kunt opslurpen en hoe je daarmee gelukkig kunt worden. -
ISBN: 9789400500754
Taal: Nederlands
Uitgever: Lev.
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft en omslag in als nieuwe staat - 3818 - 1e dr 2011 - ??? p - 680 gr
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Naast praktijklessen in wijn drinken en wijn kopen, geeft hij ook les in kijken. Want Gort is een minutieus observator. In zijn geestige verhalen betrapt hij het bijzondere in het gewone. Zoals het Franse dagelijkse leven waar de jaren vijftig nog volop doorheen schijnen en natuurlijk de belevenissen op zijn wijnchâteau. Met de oogst 2011, door een zangkoor van Nederlandse druivenplukkers dat zichzelf en de druiven gelukkig zingt en een instortende kasteelmuur. Zijn hilarische beschrijvingen van restaurants die de twee uitersten van de culinaire evolutie vertegenwoordigen (van twijfelachtige routiers tot driesterrenpaleizen) zijn inmiddels beroemd. De verhalen in dit nieuwe boek bevestigen Gorts reputatie als Frankrijkschrijver nummer één.

Ilja Gort (Soest, 5 januari 1951) had beter Frans kunnen heten. In 1994 zag hij zijn liefde voor het Franse leven bekroond met de aankoop van Château de la Garde in Bordeaux.Zijn rode wijn is in Londen uitgeroepen tot beste Bordeaux van Bordeaux en zijn rosé 'La Tulipe' verkozen tot 'Beste Rosé' van Albert Heijn.Hij is auteur van onder meer de volgende boeken: Het Merlot mysterie, Leven als Gort in Frankrijk, Slurp!, De nieuwe wijnsurvivalgids, Het wijnsurvivalboek.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gort , Ilja .  [ isbn 9789400500754 ] 3818 ( Gesigneerd door Ilja zelf . ) - Ik Slurp Dus ik Ben. ( Levensgenieten voor gevorderden. ) In Ik slurp dus ik ben beschrijft de Nederlandse wijnboer en levensgenieter Ilja Gort hoe je, niet alleen wijn, maar ook het leven zelf kunt opslurpen en hoe je daarmee gelukkig kunt worden. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.