Hite - Hite-rapport over het gezin / ouders, kinderen, liefde,

Schrijver:
Titel: Hite-rapport over het gezin / ouders, kinderen, liefde, haat, seksualiteit
ISBN: 9789060747001
Uitgever: Ambo/Anthos, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1e druk 1994, paperback. 510 pag. In zeer goede staat.
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Lijvig verslag van de bevindingen van een onderzoek naar de psychosexuele ontwikkeling van kinderen in het gezin. Ongeveer 3000 respondenten uit vele culturen en werelddelen vulden een vragenlijst in met open vragen. De schrijfster publiceerde eerder de bekend geworden Hite rapporten over sexualiteit. De schrijfster heeft een feministische optiek en zij pretendeert d.m.v. het onderzoek haar standpunten wetenschappelijk te onderbouwen. Het boek is verdeeld in 4 delen: vroege jeugdherinneringen; opgroeien als vrouw; opgroeien als man; democratisering van het gezin. De delen gaan vergezeld van inleiding, bijlagen en register. De tekst bestaat voor een zeer groot deel uit citaten uit de antwoorden op de vragenlijsten. Soms worden zodoende stellingen als algemeen geldend bewezen die ongeloofwaardig overkomen. In de bijlagen worden lovende kritieken uit de vakpers geciteerd ter ondersteuning van het wetenschappelijke gehalte van de Hite rapporten. Dit doet wat krampachtig aan. De tekst is verder goed leesbaar en voor een breed publiek toegankelijk.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hite - Hite-rapport over het gezin / ouders, kinderen, liefde, haat, seksualiteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.