Sobol, J. - Zwijgen

Schrijver:
Titel: Zwijgen
ISBN: 9789058470188
Uitgever: Byblos b.v., Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002, 272pp. Ongelezen, in perfecte staat.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Uit het hebreeuws vertaald door Corrie Zeidler

Op 80-jarige leeftijd schrijft de joodse dichter Chaim, die zijn leven lang gezwegen heeft na de traumatische ervaring van zijn besnijdenis, zijn herinneringen op. Het zijn sterk associatieve gedachten over het Palestijnse dorp waarin hij woonde, de citrusplantages, de kinderen waarmee hij speelde, dorpsgenoten, holocaustoverlevenden, zijn familie en haar verleden in het verre Litouwen. En dat alles in de periode 1930-1950. Chaim observeert, meer niet. Hij is toeschouwer, geen deelnemer, al brengt hij door zijn zwijgen zijn ouders tot wanhoop. In dit in Israel bekroonde, enigszins autobiografische romandebuut van de schrijver en toneelschrijver Sobol (1939) komen fraai getekende personages voor. Ellenlange zinnen lopen soepel in elkaar over. Sobol past in het rijtje oudere Israelische schrijvers: Yehoshua en Oz. Paperback; kleine druk.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.