Onder redactie van Christian Lvowski. Fotografie Anne Van Aerschot

Schrijver:
Titel: Anne Teresa De Keersmaeker Rosas 2007-2017
Uitgever: , mercaterfonds - fondsmercator, 2018
Bijzonderheden: Gebonden, Hardcover , HB, 335 x 240 mm, 256 p, 200 illustrations, Nederlandstalige uitgave NL edition. ISBN 9789462302105.
Prijs: € 49,95
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
Anne Teresa De Keersmaeker (? 1960) richtte in 1983 het dansgezelschap Rosas op. Haar choreografisch werk berust op een nauwgezette verkenning van de band tussen dans en muziek. Met Rosas creeerde ze een omvangrijk oeuvre dat gebruikmaakt van muzikale structuren en partituren uit verschillende tijdperken, van oude muziek tot hedendaagse composities en popmuziek. Haar choreografische praktijk ontleent ook vormelijke principes aan de geometrie, wiskundige schema's, de natuur en sociale structuren, resulterend in een unieke kijk op de beweging van het lichaam in tijd en ruimte. Na een periode waarin De Keersmaeker meerdere grote ensemblevoorstellingen maakte nam het werk van de choreografe vanaf 2007 een nieuwe artistieke wending. Andere principes kwamen op de voorgrond, andere vragen drongen zich op, andere werkwijzen ontwikkelden zich en nieuwe inzichten werden verworven. Fotografe Anne Van Aerschot was een bevoorrechte getuige van dit proces. Als jarenlange artistieke assistente van De Keersmaeker kon ze het creatieproces van vele voorstellingen van het begin tot het einde van nabij volgen. Ze is als geen ander vertrouwd met zowel de taal als het traject van de choreografe. Haar foto's bieden een uitzonderlijke en glasheldere inkijk in het universum van de dans van Rosas, en worden hier voor het eerst sinds tien jaar samengebracht in een boek.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onder redactie van Christian Lvowski. Fotografie Anne Van Aerschot - Anne Teresa De Keersmaeker Rosas 2007-2017

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.