Defoe, Daniel - Roxana (De gelukkige minnares)

Schrijver:
Titel: Roxana (De gelukkige minnares)
ISBN: 9789065510587
Uitgever: Goossens
Bijzonderheden: 1984, 350 pp paperback (in goede staat!, boekblok iets verkleurd) Staat van het boek: 8.0-8.5
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Daniel Defoe - Roxana
(De gelukkige minnares)
(Goossens)
ISBN 9065510583
uitgave uit 1984
350 pp paperback
(in goede staat!, boekblok iets verkleurd)
Staat van het boek: 8.0-8.5

Als haar echtgenoot haar verlaat, blijft Roxana in zo grote armoede achter met vijf kleine kinderen, dat zij hen bij familie achterlaat. Zelf wordt ze de maitresse van verschillende rijke en adellijke mannen en zorgt er op uitgekookte manier voor dat zij rijk wordt. Als zij de veertig is gepasseerd, trouwt zij met een degelijke Hollandse koopman. Haar verzwegen verleden dreigt onverwacht uit te komen als een van haar dochters ontdekt dat Roxana haar moeder is. Defoe was zakenman en journalist voor hij op 59-jarige leeftijd zijn eerste roman, Robinson Crusoe, in 1719 publiceerde. Roxana is een van zijn beste romans. Defoe observeert, maar oordeelt niet, hij doet alleen verslag. Daardoor zijn de karakters vrij schematisch en is er weinig plot. Maar door de goede stijl en ironie en de spanning van de laatste honderd bladzijden blijft dit boek boeiend. De vertaling is goed.

Prijs €6,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Defoe, Daniel - Roxana (De gelukkige minnares) Defoe, Daniel - Roxana (De gelukkige minnares) Defoe, Daniel - Roxana (De gelukkige minnares)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.