Mols, Luitgard - Passie voor perfectie / islamitische kunst uit

Schrijver:
Titel: Passie voor perfectie / islamitische kunst uit de Khalili Collecties
ISBN: 9789078653233
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting producties De Nieuwe kerk en Hermitage Amsterdam 2010 9789078653233
Bijzonderheden: Kleine geb. hardcover met omslag 276pp, boek zeer goed, omslag heeft achter slijt, niet gescheurd
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Beschrijving van een selectie van honderd objecten die tentoongesteld waren in de expositie 'Passie voor perfectie, Islamitische kunst uit de Khalili Collecties', in De Nieuwe Kerk in Amsterdam (was te zien t/m 17 april 2011). Ze maken deel uit van de collectie van Nasser David Khalili, kunstverzamelaar van joodse oorsprong en geboren in 1945 in Iran. Zijn verzameling bestaat uit versierde korans, keramiek, lak- en houtsnijwerk, gouden juwelen, textiel en glaswerk, vaak gemaakt door anonieme kunstenaars. Met mooie foto's van elk object, met daarbij een beschrijving: wat het voorstelt, uit welke tijd, uit welk islamitisch land, en specifieke bijzonderheden. Zo blader je door de geschiedenis van de rijke en verfijnde islamitische kunstvoorwerpen in een handig formaat boekje. Kunsthistorica Luitgard Mols schreef ook mee aan het prachtige boek bij de tentoonstelling over Oman in De Nieuwe Kerk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mols, Luitgard - Passie voor perfectie / islamitische kunst uit de Khalili Collecties

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.