Ross, Thomas & Appel, Rene - De beste spannende verhalen uit Ne

Schrijver:
Titel: De beste spannende verhalen uit Nederland en Vlaanderen
ISBN: 9789049970413
Taal: Nederlands
Uitgever: 521 Uitgevers
Bijzonderheden: 2007, Gebonden, halflinnen met leeslint. 709 pag. Ongelezen, in nieuwstaat.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Bloemlezing die werd samengesteld door misdaadauteurs Rene Appel en Tomas Ross. In een uitgebreide inleiding gaan zij in op het fenomeen van het korte verhaal en lichten hun keuze toe. Opvallend is dat werk van zowel misdaadauteurs als literaire auteurs is opgenomen. Met verhalen van onder meer Rene Appel, Appie Baantjer, Belcampo, F. Bordewijk, Ina Bouwman, Hugo Claus, Rinus Ferdinandusse, Hella Haasse, Aad van den Heuvel, Mensje van Keulen, Harry Mulisch, Chris Rippen, Lydia Rood, Tomas Ross, Charles den Tex, Jac. Toes, Esther Verhoef, Jacob Vis, Jan Wolkers en Koos van Zomeren. 'Een prachtverzameling met een smetje' oordeelde een recensent van Crimezone.nl, die verder opmerkte dat de samenstellers in de inleiding schrijven dat er geen verhaal van Joop van den Broek is opgenomen, terwijl op pagina 101 er een gelezen kan worden. De bundel kreeg van hem vier sterren.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ross, Thomas & Appel, Rene - De beste spannende verhalen uit Nederland en Vlaanderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.