Vance, J. - De wilde vaart

Schrijver:
Titel: De wilde vaart
ISBN: 9789022540756
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: 4e druk 2004, paperback. 320 pag. Ongelezen, in nieuwstaat.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
De locatie: de wonderlijke werelden van het Gaeaanse Bereik. De hoofdpersoon: Myron, jong, eigenzinnig, en avontuurlijk van geest. Echt gelukkig is hij niet, Myron. Van zijn strengconservatieve ouders moet hij een zware studie volgen om zich voor te bereiden op een carrière op de beursvloer. Zelf wil hij liever verre reizen maken. Als zijn excentrieke oudtante Hester een ruimtejacht in bezit krijgt en op zoek wil gaan naar de bron van de eeuwige jeugd, die zich op een onbekende planeet bevindt, grijpt hij deze kans dan ook met beide handen aan en monstert aan als gezagvoerder. De expeditie loopt echter niet bijzonder voorspoedig voor Myron. De eerste de beste keer dat hij een op haar geld beluste charmeur bij Hester vandaan jaagt, wordt hij door haar van boord gezet. Gelukkig kan hij niet veel later aanmonsteren op de 'Glicca', een schip van de wilde vaart met een wel heel bijzondere bemanning en een keur aan vreemde passagiers. Het is voor Myron het begin van een avontuurlijke reis, langs buitenissige werelden, vol avonturen die minstens zo buitenissig zijn.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vance, J. - De wilde vaart

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.