Anstadt, Sera - Al mijn vrienden zijn gek

Schrijver:
Titel: Al mijn vrienden zijn gek
ISBN: 9789062911486
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 8e druk 1985, 151pp, paperback. In perfecte staat. Naam en datum op voorblad.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Op dit moment telt Nederland ongeveer 150.000 mensen die aan schizofrenie l3den. Het is een progressief verlopende hersenziekte die b3 het grote publiek nog alt3d stuit op onbegrip en misverstanden. De vervreemding die zo opvallend is b3 schizofrene patiënten, draagt daartoe b3. In 1983 verscheen de eerste druk van dit inmiddels terecht zeer bekend geworden boek. Het geeft de belevenissen weer van een gescheiden moeder die een schizofrene zoon heeft. Z3 beschr3ft hoe de ziekte zich tussen het v3ftiende en dertigste levensjaar ontwikkelt. Met name de wanhoop rond de zich vreemd gedragende jongen en de onmacht b3 de hulpverleners komt voortreffel3k naar voren. Schr3nend is ook het in de jaren zeventig in de mode z3nde concept van de moeder die schuldig zou z3n aan het ontstaan van de ziekte b3 haar zoon (de zogenaamd schizofrenogene moeder). Dit boek bl3ft, ook in de veertiende druk, een krachtig aan te bevelen boek om enigszins in de problemen van schizofrenie ondergedompeld te worden.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anstadt, Sera - Al mijn vrienden zijn gek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.