Ondaatje, Michael - De Engelse patient / Film editie

Schrijver:
Titel: De Engelse patient / Film editie
ISBN: 9789035118102
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: 6e druk 1997, paperback. 262 pag. In perfecte staat, plaatsnaam en datum op voorblad.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
De Hongaarse graaf Ladislaus de Almásy heeft jarenlang met zijn Engelse collega's Libië en Egypte doorkruist en zijn bevindingen gerapporteerd aan de Royal Geographical Society. Tot het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Nu, in het voorjaar van 1945, herbergt gedurende enige maanden de villa San Girolame, even ten noorden van Florence, vier personen: Hana, een jonge verpleegster, een ten gevolge van een vliegtuigcrash in de Libische woestijn onherkenbaar verbrande Engelsman, verworden tot een met morfine volgespoten klomp vulkanisch vlees, of is het inderdaad de pro-Duitse spion Almásy, de Indische luitenant Kirpal Singh en Caravaggio, de voormalige eveneens verminkte inbreker, die voor de geallieerden spioneerde. Het verleden kleurt en laadt de onderlinge betrekkingen in het heden. Het driedimensionale relatiepatroon wordt van alle kanten belicht, geïllustreerd en geïnterpreteerd. Een indrukwekkende, ontroerende en inzichtelijke schildering van het menselijk organisme. Een fascinerende, veelzijdige en complexe roman, bekroond met de Booker Prize 1992. Zeer kleine letter, krappe marge. Op de omslag foto uit de recente verfilming.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ondaatje, Michael - De Engelse patient / Film editie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.