Uris, Leon - Topaz

Schrijver:
Titel: Topaz
Taal: Nederlands
Uitgever: Hollandia
Bijzonderheden: 12e druk 1972. Gebonden, linnen met stofomslag. 336 pag. In perfecte staat.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een uiterst schokkende roman - gebaseerd op hoogst geheime gebeurtenissen. Niemand, zelfs geen der topfiguren, wist van het bestaan van Topaz af totdat een ontstelde stem zei: 'Ik moet u onmiddellijk spreken, meneer de president!' De president der Verenigde Staten was woedend en ontzet over wat hij hoorde. Hij schreef eigenhandig een uiterst vertrouwelijke brief aan de president van Frankrijk. Binnen een uur was een speciale koerier aan boord van een razendsnel straalvliegtuig van de Amerikaanse Luchtmacht onderweg naar Parijs. In de meesterlijke schrijftrant van Leon Uris worden de schokkende onthullingen over Topaz geweven tot een fascinerend verhaal dat de lezer meevoert van Spanje naar Algerije, van Kopenhagen naar een geheim kamp buiten Washington, naar Londen, Havana, Casablanca, van een twijfelachtig hotel in het hartje van Manhattan naar de geheime raketbases in Cuba. Van het Witte Huis tot in het Elysée, Parijs, kijken we achter de schermen van de internationale diplomatieke manoeuvres, worden ons de geheimen ontsluierd achter de grote krantekoppen van een periode die de wereld de adem deed inhouden.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Uris, Leon - Topaz

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.