Rachlin, N. - Twee meisjes uit Perzie

Schrijver:
Titel: Twee meisjes uit Perzie
ISBN: 9789044319576
Taal: Nederlands
Uitgever: THB
Bijzonderheden: 2007, paperback. Ongelezen, in perfecte staat.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Schokkend levensverhaal waarin zich het drama ontvouwt van het hedendaagse Iran

Als jong meisje groeit Nahid op in het land van de sjah. Haar jeugdjaren worden gekenmerkt door een gebrek aan moederliefde. Samen met haar zusje Pari droomt Nahid van een carrière als schrijfster of actrice. Hun levens veranderen abrupt wanneer Pari trouwt met een rijke man die haar als zijn gevangene behandelt. Nahid kan ternauwernood ontsnappen aan een gedwongen huwelijk. Na lang soebatten mag zij van haar vader gaan studeren in Amerika. Op een dag ontvangt Nahid daar het bericht dat Pari onder mysterieuze omstandigheden is overleden. Nahid reist onmiddellijk terug naar Iran - nu onder het regime van de islam - om uit te zoeken wat er precies met haar zus is gebeurd - en om de confrontatie met haar verleden aan te gaan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rachlin, N. - Twee meisjes uit Perzie Rachlin, N. - Twee meisjes uit Perzie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.