Belleghem, Steven Van - When digital becomes human. Klantrelati

Schrijver:
Titel: When digital becomes human. Klantrelaties in transformatie.
ISBN: 9789082033762
Taal: Nederlands
Uitgever: LannooCampus, Leuven / Van Duuren Management, Culemborg
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2015, 221 blz., 6e druk. Met afbeeldingen.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Overzicht van te verwachten ontwikkelingen op IT-gebied, waardoor ondernemers op geheel nieuwe wijze contacten en relaties met klanten kunnen onderhouden.

Ondanks de Engelse titel is dit boek in het Nederlands geschreven. Het werk richt zich op de digitale toekomst. De auteur schetst een alleszins acceptabel beeld rond de ontwikkelingen van IT. Al hetgeen te maken heeft met 'het digitale' komt in beeld: de mobiele evolutie (pc, tablet, smartwatch), robots (productieprocessen en in de zorgsector), internet (geautomatiseerd afspraken maken met je tandarts!), 3D-printen, kunstmatige intelligentie enzovoort. Deze en andere ontwikkelingen leiden tot een geheel nieuwe communicatie en relatie met klanten. De auteur behandelt elke vorm van automatisering en digitalisering. Daarbij biedt de schrijver nog een blik op de wetenschappelijke toekomst (van sciencefiction naar science) en legt uit waar de technologie het 'menselijke' raakt (een chip met één miljoen neuronen). Dit boek is ondanks de wetenschappelijke achtergrond in toegankelijke taal geschreven. Het werk is compleet, met veel illustraties en foto's in kleur. Een boeiende inventarisatie van IT en digitale overgang naar de toekomst.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Belleghem, Steven Van - When digital becomes human. Klantrelaties in transformatie.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.