Dragt, Gijs en Bob Billows (foto's) ; Anton Cramer ; Henk van Gelder e

Schrijver:
Titel: Tien minuten
ISBN: 9789490470173
Taal: Nederlands
Uitgever: D33 Publicaties, Dalfsen
Bijzonderheden: Gebonden, 2017, 320 blz. Met 426 foto's en een index. Pakketpost.
Prijs: € 29,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De fotografen Gijs Dragt en Bob Billows volgden in het seizoen 2016/2017 het aanbod van de Zwolse Theaters, in het kader van de viering van het tienjarig jubileum van dit podium. Ze fotografeerden de acteurs, cabaratiers, dansers en bandleden vlak voor het begin van hun optreden in de kleedkamer, vaak met de microfoon al aangesnoerd en verder ook klaar om te stralen. Het zijn gevarieerde zwart-witportretten geworden, afwisselend paginagroot en in klein formaat afgedrukt, zowel nabij-opnamen als totalen, geposeerd of naturel. Er zijn bekende gezichten te signaleren en nobele onbekenden te ontdekken. Zwolse Theaters presenteren veteranen en aanstormend talent. Het podiumplezier spat in alle gevallen van de pagina. Beide fotografen zijn meesters van het licht. Ze maken haarscherpe registraties van hoge concentratie, gemengd met milde plankenkoorts, maar er is ook plaats voor uitbarstingen van melige ongein. Een levendige sfeerschets van de magie van het theater, geconcentreerd op de aanloop achter de schermen naar de opkomst. De grote zaal ligt om de hoek, gevuld met een verwachtingsvol publiek. De portretten geven ook een mooi tijdsbeeld van het theateraanbod in Nederland in 2016-2017.

Nieuwprijs € 49.95.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dragt, Gijs en Bob Billows (foto's) ; Anton Cramer ; Henk van Gelder en Margreet Wieringa (tekst) - Tien minuten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.