Dijk, Annelize Hollander, Andree Ris, Jan - Het DTP hand

Schrijver:
Titel: Het DTP handwoordenboek
ISBN: 9789043002387
Taal: Nederlands
Uitgever: Addison Wesley 2e, geheel herziene editie 2001 9043002380 9789043002387
Bijzonderheden: paperback 200pp. in keurige gebruikte staat, theevlekje op snee
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Door de komst van de computer heeft desktop publishing een hoge vlucht genomen. Iedereen kon opeens met dtp aan de slag en er ontstonden voor professionele dtp-ers ongekende mogelijkheden. De auteurs stellen dat dit een zinvol boek is voor zowel de beginner als de professional. De beginner kan zich de onbekende terminologie eigen maken, de professional kan kennis maken met de nieuwe mogelijkheden. De alfabetische inhoudsopgave bevat een kleine vijftig onderwerpen. Omdat dit te weinig is om te zoeken, is achterin een index opgenomen met Nederlandse en Engelse woorden. Dit boek is ongeschikt om van voor naar achter te lezen. Het is wel geschikt om snel iets te weten te komen over een bepaald onderwerp waarbij de verwijzigingen in de tekst handig zijn. Serieuze dtp-ers ontkomen er niet aan om in een uitgebreider boek - bijvoorbeeld een handleiding van een dtp-programma - op te zoeken hoe het een en ander uitgevoerd moet worden. Ondanks de vele onderwerpen en afbeeldingen (en zelfs een katern in kleur) is dit boek in feite alleen geschikt voor beginners om even de betekenis van een bepaald woord op te zoeken. In deze herziene druk zijn de nieuwste technische ontwikkelingen verwerkt en zijn enkele nieuwe begrippen toegevoegd.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dijk, Annelize    Hollander, Andree     Ris, Jan - Het DTP handwoordenboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.