Westerbeek, H. Smith, Alaron - Sportbusiness in de mondiale

Schrijver:
Titel: Sportbusiness in de mondiale markt
ISBN: 9789077072349
Taal: Nederlands
Uitgever: Arko Sports Media BV 1e druk 2003 9789077072349
Bijzonderheden: Geb. hardcover 269pp. als nieuw
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek onderzoeken de auteurs hoe politiek, economie, cultuur en commercie de sport beinvloeden. Zij behandelen in 269 bladzijden/acht hoofdstukken de opkomst van sport als business, de psychologie van de sportfan, de architectuur van het mondiale sportsysteem. In kaart wordt gebracht hoe technologische ontwikkelingen hebben gezorgd dat sport zo waardevol voor media en entertainmentindustrie is geworden. Het boek biedt een routekaart naar succesvol ondernemen op sportgebied. Sportmanagers en ondernemers worden uitgedaagd een kijkje in de toekomst te nemen c.q. geconfronteerd met de vele mogelijkheden die de sportbusiness te bieden heeft, zowel op korte als lange termijn. De auteurs combineren sportervaringen met wetenschappelijke beschouwingen - de meeste boeken over sport missen zo'n onderbouwing - en komen zo tot verrassende toekomstscenario's (soms bijna sciencefiction!). Omvat tevens: voorwoord, epiloog, voetnoten/verwijzingen. Opzet: breed, veel theorie. Typografie: stijlvol modern. Doelgroep: managers/beleidsmakers/studenten op het gebied van sport, recreatie en entertainment. Lezerskring: redelijk omvangrijk, maar voor de doorsnee-sportfan is het boek echter veel te diepgravend.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Westerbeek, H.    Smith, Alaron - Sportbusiness in de mondiale markt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.