McGovern, Kidjo en David Byrne - MusicHound WORLD

Schrijver:
Titel: MusicHound WORLD
Taal: Engels
Uitgever: visible Ink press
Bijzonderheden: 2000, 1e druk. 23x19x7 cm, 1100 pagina's, 2300 gram, inclusief CD. Verzenden naar DHL-point bij u in de buurt: € 4,00. Naam 1e eigenaar op blz 3. Zeer fraai, bijna nieuwstaat.
Prijs: € 13,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wereldmuziek is het ritme van het nieuwe millennium, even groot en divers als de wereldwijde culturen die het vertegenwoordigt. Wat te kopen? Waar te beginnen? De eerste koper-gids voor de wereldwijde beat, MusicHound World biedt een broodnodige routekaart.
Een mix van vertrouwde en niet-zo-bekende namen en geluiden, gekenmerkte muzikanten overspannen de hele wereld van onze naaste buren tot de verste uithoeken. MusicHound World beoordeelt ook en beveelt het werk aan van Amerikaanse musici geïnspireerd door wereldgrootheden zoals Paul Simon en Peter Gabriel. MusicHound World omvat meer dan 1.100 acts en 300 compilatie-CD's met recensies en beoordelingen om kopers te begeleiden. Wereldmuziekveteranen Angelique Kidjo (geboren in Benin, Afrika en gevestigd in Parijs) en David Byrne (voorheen van de Talking Heads) beginnen hun reis met hun voorwoorden. Bijna 200 foto's die zijn bijgedragen door bekende wereldmuziekfotografen Jack en Linda Vartoogian dragen bij aan het muzikale avontuur.
Het beproefde MusicHound-formaat biedt een unieke gids voor het nog essentiëler maken van niet-misgelopen aankopen van wereldmuziek, gezien het niveau van airplay dat veel van deze artiesten ontvangen. Invoer biedt achtergrondinformatie over de band of artiest, gevolgd door het opnemen van recensies georganiseerd door wat te kopen, wat te kopen als volgende en, indien nodig, wat te vermijden. Een hulpbrongedeelte begeleidt luisteraars naar boeken, tijdschriften, websites, postorderbedrijven en andere bronnen van wereldmuziek. Indexen, inclusief de "Five Bone" -keuze van de kattenbakindex, maken het gemakkelijk om de beste muziek te kiezen.
Van de Clancy Brothers tot Miriam Makeba tot Nusret Fatah Ali Khan, MusicHound World biedt lezers een gids voor de onverdunde beoefenaars van eerbiedwaardige en opwindende kunstvormen. Wicklow Records van Paddy Maloney is een gratis CD-sampler van enkele van de populairste wereldmuziek van dit moment. Een baanbrekend werk, MusicHound World zal de liefhebber behagen.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McGovern, Kidjo en David Byrne - MusicHound WORLD McGovern, Kidjo en David Byrne - MusicHound WORLD McGovern, Kidjo en David Byrne - MusicHound WORLD McGovern, Kidjo en David Byrne - MusicHound WORLD McGovern, Kidjo en David Byrne - MusicHound WORLD McGovern, Kidjo en David Byrne - MusicHound WORLD McGovern, Kidjo en David Byrne - MusicHound WORLD McGovern, Kidjo en David Byrne - MusicHound WORLD

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.