Naar, R. - IJle horizon / druk 1

Schrijver:
Titel: IJle horizon / druk 1
ISBN: 9789060206294
Taal: Nederlands
Uitgever: De Toorts B.V.
Bijzonderheden: 2003, Gebonden
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tweedehands - gebruikssporen

In dit boek vertelt professioneel bergklimmer Ronald Naar over zijn expedities naar de zeven continenten van onze aarde. Klimmen op de hoogste bergen van ieder continent, o.a. de Everest, vormt de hoofdmoot. Maar ook een jeeptocht door heel Afrika, een sneeuwscootertocht op Arctica, cross-country skiën op IJsland, extreme skibestijgingen en -afdalingen van hoge bergen, parapente en raften komen aan bod. Voorop staat het avontuur dat Ronald telkens weer beleeft als hij met een klein groepje vrienden of betalende klanten de meest afgelegen plekken van de aarde bezoekt. Het 400 pagina's tellende, zware en 21 x 27 cm grote boek is qua inhoud en uitwerking verzorgd. De diversiteit van de onderwerpen en het zeer grote aantal prachtige zwart-wit en kleurenfoto's zorgen voor urenlang lees- en kijkgenot. Wel moet je sommige passages met een fikse korrel zout nemen want overdrijven is Ronald Naar niet vreemd.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zoldervondst

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zoldervondst
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zoldervondst een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zoldervondst vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zoldervondst kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.