Wood, Maryrose - The Poison Diaries / 1. Tegen Liefde Is Geen K

Schrijver:
Titel: The Poison Diaries / 1. Tegen Liefde Is Geen Kruid Gewassen / In de juiste dosis is zelfs liefde een vergif
ISBN: 9789078345510
Taal: Nederlands
Uitgever: Bakermat
Bijzonderheden: 2011, 168pp, Hardcover in nieuwstaat. Verzk zijn 3,95 euro (en dan kan er nog een vergelijkbaar boek bij)
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
The Poison Diaries is het eerste deel van een trilogie over Jessamine Luxton, een zestienjarig meisje dat met haar vader in een vervallen kapel in de buurt van Alnwick Castle woont. Jessamine’s vader is apotheker en kweekt verschillende medicinale planten en kruiden in zijn grote, ommuurde giftuin. Jessamine probeert haar vader zoveel mogelijk te helpen, maar tot haar grote ongenoegen mag ze zijn giftuin absoluut niet in. Daar komt verandering in als er op een dag een vreemdeling op de stoep staat. De vreemdeling heeft een weesjongen bij zich, die volgens hem uitzonderlijke krachten bezit. Jessamine is meteen gefascineerd door de mysterieuze jongen, genaamd Weed. Ook Jessamine’s vader is geïnteresseerd, want Weed lijkt nog meer over planten te weten dan hij.

De band tussen Jessamine en Weed wordt steeds hechter en groeit uit tot liefde. Weed heeft echter een groot geheim: hij kan met planten communiceren. Hij weet precies welke planten een mens van de dood kunnen redden, maar hij weet ook met welke kruiden hij iemand kan vermoorden. Als Jessamine plotseling ziek wordt, zal Weed zijn gave moeten gebruiken om haar te kunnen redden. Maar dan blijkt dat ook Jessamine’s vader met een groot geheim rondloopt.

Gebaseerd op een concept van de Hertogin van Northumerland
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje! Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl. Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wood, Maryrose - The Poison Diaries / 1. Tegen Liefde Is Geen Kruid Gewassen / In de juiste dosis is zelfs liefde een vergif Wood, Maryrose - The Poison Diaries / 1. Tegen Liefde Is Geen Kruid Gewassen / In de juiste dosis is zelfs liefde een vergif

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.