Travers, S. - Een liefde in Afrika / druk 1

Schrijver:
Titel: Een liefde in Afrika / druk 1
ISBN: 9789044301403
Uitgever: House of Books B.V.
Bijzonderheden: 2000, 364pp, Gebonden, hardcover met stofomslag. Ongelezen, in perfecte staat.
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Susan Travers wordt op 23 september 1909 geboren in Londen in een welgesteld milieu. Na een onbekommerde jeugd in Groot-Brittannie verhuist ze in 1921 met haar ouders naar Cannes. Daar volgt ze middelbaar onderwijs. Op haar zestiende wordt ze, ter voorbereiding op een huwelijk, naar een kostschool voor meisjes in Florence gestuurd. Wanneer haar opvoeding voltooid is, trekt ze flierefluitend tien jaar lang van het ene land naar het ander in Europa. Bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog neemt ze als eerste en enige vrouw dienst in het Vreemdelingenlegioen dat aan de zijde van de geallieerden strijdt tegen de Duitsers. Ze wordt persoonlijk chauffeur van kolonel Marie-Pierre Koenig in de noordelijke Sahara en is in die hoedanigheid nauw betrokken bij de gevechten met het Duitse leger onder aanvoering van generaal Rommel. Tussen Koenig en haar ontwikkelt zich een gepassioneerde verhouding, hij is de liefde van haar leven, maar na de oorlog blijkt dat een blijvende verbintenis een onmogelijkheid is. In 1947 trouwt ze met Nicholas Schlegelmilch. Het weinig alledaagse levensverhaal van Travers, het meisje dat dolgraag een jongen zou zijn geweest, is opgetekend door Wendy Holden. Het boek bevat tweemaal acht bladzijden met zwartwitfoto's; vrij kleine druk.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Travers, S. - Een liefde in Afrika / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.