Kam, Jan van de ; Bruno Ens, Theunis Piersma e.a. - Ecologische

Schrijver:
Titel: Ecologische atlas van de Nederlandse wadvogels
ISBN: 9789060975091
Taal: Nederlands
Uitgever: Schuyt, Haarlem / Vogelbescherming Nederland
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 1999, 368 blz. Met foto's, kaarten en een index. Pakketpost.
Prijs: € 16,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Waddenzee is als grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-West-Europa, van groot belang waar het gaat om rust- en foerageerplaats voor miljoenen vogels met name uit noordelijke gebieden. In kortere of langere hoofdstukken komen de volgende onderwerpen aan bod: beschrijving van het gebied, de in het gebied voorkomende soorten, de trek, het voedsel, de voortplanting en aantallen. De auteurs zijn gespecialiseerd in het onderwerp en vertellen hierover in een levendige stijl. De foto's zijn afkomstig van Jan van de Kam, die vele duizenden uren in het gebied heeft vertoefd. Samen met duidelijke kaarten, tabellen en grafieken vormen ze een uitstekende ondersteuning van de tekst. De atlas wordt besloten met een uitvoerige literatuurlijst(± 1000 titels!) en een goed toegankelijk register. Een standaardwerk.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.