Lamb, Albert - Een dag achterstevoren

Schrijver:
Titel: Een dag achterstevoren
ISBN: 9789025750466
Taal: Nederlands
Uitgever: GottmerBecht 2011
Bijzonderheden: Geb. hardcover geen ppnummering (34) geillustreerd in kleur door David McPhail, oblong 25,5/23,5cm
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Timmie en mama beer hebben een leuk spelletje als bedritueel: de dag nog eens doornemen, maar dan beginnen met wat er het laatst gebeurde. Elkaar aanvullend passeert alles de revue, met ruimte voor reflectie. Ook papa beer speelt een rol in de gebeurtenissen van de voorbije dag. Het verhaal wordt rustig verteld bij illustraties in zachte kleuren, die de veilige, geborgen sfeer onderstrepen. Grappig is dat Timmie geen teddybeer mee naar bed neemt, maar een jongenspop. Fijne uitgave om voor te lezen en de eigen dag ook op die manier door te nemen. Het helpt om oudere peuters zich meer bewust te laten worden van het begrip tijd (ervoor, erna), voor hen een moeilijke abstractie. Het omslag ademt een klassieke, warme sfeer. Waardevolle uitgave voor peuters en kleuters vanaf ca. 3 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lamb, Albert - Een dag achterstevoren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.