Wachter, Ellen de - V.I.E.S. Kous

Schrijver:
Titel: V.I.E.S. Kous
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Nordhoff
Bijzonderheden: In goede staat
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op 1 april, en dat is geen grap, was het zover: Victoria Ingrid Elvira Suuske werd geboren. Meneer en mevrouw Kous konden hun geluk niet op . Ze zou het keurigste, netste en mooiste meisje van het hele land worden. Maar Elvira denkt daar anders over. Zij houdt meer van wilde spelletjes waar je lekker vies van wordt dan van ballet. En ze draagt liever oude spijkerbroeken dan stomme meidenjurken. Meneer en mevrouw Kous doen wanhopig hun best hun dochter te veranderen in een droomprinses. Hoe kan Elvira haar ouders duidelijk maken dat de echte Elvira veel leuker is? Een vriendin brengt haar op een slim idee.

NBD|Biblion recensie
Elvira Kous heet voluit Victoria Ingrid Elvira Suuske, en dus V.I.E.S. Kous. Ze ontpopt zich tot een meisje dat haar naam alle eer aandoet. Haar ouders proberen van ha ar een keurig kind te maken, maar Elvira kan en wil dat niet worden . Uiteindelijk vindt ze een manier o m te laten zien dat ze het best zichzelf kan blijven. Het onderwerp is uitgewerkt in een humoristisch bedoeld verhaal met een ernstige ondertoon.

Boek uit de serie Junior Lijsters

Wolters-Noordhoff B.V. Groningen

Verzending: 4 postzegels (binnen Nederland).

Ik verkoop nog meer kinderboeken o.a. Paul van Loon, Carry Slee, Jacques Vriens, Paul Biegel, Hanna Kraan, Thea Beckman, Lydia Rood, Annie M.G. Schmidt, Midas Dekkers en vele anderen, zie mijn andere advertenties

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen comb ineren om portokosten uit te sparen.

Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.
Verder lezen

Tineke's boeken

Tineke's boeken uit Spijkenisse

Logo Tineke's boeken

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen. Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wachter, Ellen de - V.I.E.S. Kous

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tineke's boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tineke's boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tineke's boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tineke's boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tineke's boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.