Collins, Marloes - Allergiekookboek Het jaar rond lekker eten

Schrijver:
Titel: Allergiekookboek Het jaar rond lekker eten met een voedselallergie
ISBN: 9789089892362
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij 2010 9789089892362
Bijzonderheden: paperbackmet flappen 168pp. in goede staat, afb. in kleur
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De schrijfster is sedert de geboorte van haar dochter met koemelkallergie zeer ondernemend op allergiegebied. Naast het runnen van haar webshop allergiesupermarkt.nl organiseert zij o.a. scholingen voor professionals. Dit kookboek richt zich op de negen meest voorkomende voedselallergien. Door middel van gekleurde vinkjes is boven elk recept aangegeven of het geschikt is, of het aangepast kan worden of dat het ongeschikt is. Richtlijnen om het recept aan te passen staan onderaan het recept en zijn nauwkeurig en vindingrijk. Het boek oogt als een glossy kookboek, met professionele kleurenfoto's op de linker- en een heldere beschrijving met dieetinformatie op de rechterpagina. Er zijn recepten van voor-, hoofd- en nagerechten voor allerlei gelegenheden en feestdagen. Dit maakt het boek, behalve voor de allergische mens of zijn verzorgers, ook zeer geschikt voor mensen die iemand met een allergie te eten krijgen. Een beknopte inleiding en een overzicht van handige adressen maken het boek compleet. Een register ontbreekt, maar verder is dit een uitnodigend en feestelijk kookboek. Zeer kleine druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Collins, Marloes - Allergiekookboek   Het jaar rond lekker eten met een voedselallergie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.