Verhulst, Gert - K3 Pianoboek

Schrijver:
Titel: K3 Pianoboek
ISBN: 9789059169081
Taal: Nederlands
Uitgever: Studio 100 1e druk 2013 9789059169081
Bijzonderheden: bijz. hardcover met aantal liedjes en ingebouwde piano, zeer goede staat
Prijs: € 15,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Uitgave (A4-formaat) met zes hits van K3, waaronder Tele Romeo, Alle kleuren en MaMaSé. Ruim de helft van de bovenzijde wordt in beslag genomen door een boekje met hardkartonnen bladzijden. Hierin staan de liedteksten in een erg kleine letter in verschillende kleuren, vergezeld door een kleurenfoto van de meisjes van K3. Daarnaast is telkens de muzieknotatie opgenomen, die bestaat uit een notenbalk met hartjes en cijfers met daaronder de liedtekst (alleen het refrein). Het ritme wordt niet aangegeven. Op de onderzijde van de uitgave zit ingebouwd, achter hardkarton, een 'klaviertje' waarop de witte toetsen zijn gemarkeerd met een gekleurd hartje en de zwarte toetsen met cijfers. Het klaviertje, dat werkt op drie vervangbare knoopbatterijen, klinkt een beetje als een keyboard. De toetsen reageren vrij traag. Alle liedjes zijn ook nog te beluisteren door op bepaalde getekende noten te drukken. Er is aan de onderzijde van het klavier een ingang voor een koptelefoontje. Enigszins kwetsbare, kleurige, overwegend roze uitgave die vooral als speelgoed dienst zal doen. Het is geen opstapje naar pianospelen. Voor K3-fans vanaf ca. 4 t/m 8 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verhulst, Gert - K3 Pianoboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.