Englund, Peter - De schoonheid en het verdriet van de oorlog /

Schrijver:
Titel: De schoonheid en het verdriet van de oorlog / ooggetuigen van de Eerste Werledoorlog
ISBN: 9789049103316
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek/Het Spectrum
Bijzonderheden: 2010, hardcover, met stofomslag, goed exemplaar
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek treft de lezer niet de grote verhalen van de Eerste Wereldoorlog aan, maar juist de kleine verhalen. Auteur Peter Englund tekende negentien verhalen op van, vooral jonge, mensen die de Grote Oorlog ieder op hun eigen manier overleefden.

Zo wordt in het boek onder meer beschreven hoe een twaalfjarig meisje uit het oosten van Duitsland juichend de troepen uitzwaait. Of hoe een Belgische jongen kennismaakt met een nieuwe manier van oorlogsvoering en hoe een vrijbuiter uit Zuid-Amerika zich na jarenlange omzwervingen aansluit bij het Turkse leger. In het boek is ook plek voor de liefde. Englund beschrijft bijvoorbeeld het verhaal van een jonge Australische vrouw verliefd wordt op een Servische soldaat.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Englund, Peter - De schoonheid en het verdriet van de oorlog / ooggetuigen van de Eerste Werledoorlog