Thien, Madeleine - Zekerheid

Schrijver:
Titel: Zekerheid
ISBN: 9789041411136
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos, 2007
Bijzonderheden: 1e druk, paperback, zeer goede staat
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een half jaar na de plotselinge dood van zijn partner, radiojournaliste Gail (39), is de Canadese longarts Ansel (38) volop bezig dit te verwerken en kijkt terug op hun tienjarige relatie. Hij heeft niets veranderd in hun huis in Vancouver en koestert haar spullen. In haar computer leest hij over haar laatste project: het ontcijferen van een geheim dagboek uit de Tweede Wereldoorlog. Gail reisde naar een specialist in Amsterdam die de code ontcijferde en vond via hem in Friesland iemand die haar veel kon vertellen over haar vaders en dus ook haar verleden. De Canadese van Maleisisch-Chinese afkomst (1974) publiceerde eerder de in Canada tweemaal bekroonde verhalenbundel 'Simple Recipes'. Haar eerste roman is uitstekend. In het in een sobere, uitstekende stijl geschreven verhaal heeft ze knap thema's als dood, oorlog, verlies en verraad verwerkt tot een indringend verhaal. Goede vertaling. Zwart-witomslagfoto van gezicht en arm van een jonge vrouw, kleine druk.

(NBD|Biblion recensie, Drs. Madelon de Swart)
Verder lezen

Hartogboeken uit Rotterdam

Logo Hartogboeken

INKOOP - VERKOOP Verzendkosten: PostNL Briefpakje: E 3,50 (tot 2 kg) Pakketpost: E 6,75 naar een huisadres, E 6,25 naar een afhaalpunt ; DHL of DPD E 4,50 naar een afhaalpunt, afhankelijk van uw keuze Of afhalen in het magazijn (Maria Danneelserf 1, Capelle a/d IJssel) op ma. t/m zat. tussen 15.00 en 16.00 u. Alleen op afspraak!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thien, Madeleine - Zekerheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hartogboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hartogboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hartogboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hartogboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hartogboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.