His Divine Grace A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada - Veda Sec

Schrijver:
Titel: Veda Secrets from the East
ISBN: 9781845990718
Taal: Engels
Uitgever: The Bhaktivedanta Book Trust
Bijzonderheden: 2009, 460pag, Gebonden, Nieuwstaat!
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Over de geheimen van spiritualiteit die gevonden kunnen worden in de geschriften uit het Oosten. Met onderwerpen als de Ziel, Karma, Reïncarnatie en meditatie: met diepe inzichten van meesters uit de afgelopen duizenden jaren.
Bevat 16 pagina's met kleurenillustraties.

Dé Boekenkast uit Geleen

Logo Dé Boekenkast

De boekenkast is ook te vinden op Facebook. Typ 'De boekenkast' in en je zult vele boeken vinden van verschillende genres en het assortiment wisselt regelmatig. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in Geleen om onder het genot van een kopje koffie of thee tussen de boeken te snuffelen. Stuur dan even een berichtje, dan maken we een afspraak.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

His Divine Grace A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada - Veda Secrets from the East His Divine Grace A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada - Veda Secrets from the East

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dé Boekenkast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Dé Boekenkast
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dé Boekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dé Boekenkast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Dé Boekenkast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.