Verhagen, P. - Rivieren, boten en vissers. Omzien naar vervagen

Schrijver:
Titel: Rivieren, boten en vissers. Omzien naar vervagende spiegelbeelden.
ISBN: 9789080199309
Taal: Nederlands
Uitgever: De Stroombaan, Papendrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 1998, 400 blz. Met foto's en tekeningen. NAW-stickertje op schutblad.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nog niet eerder werd de Nederlandse riviervisserij op Rijn, Maas en benedenrivieren zo uitgebreid beschreven én afgebeeld als in dit boek van auteur / illustrator P. Verhagen. Hij beschrijft in een zevental uitstekend gedocumenteerde, maar steeds optimaal toegankelijke hoofdstukken de fascinatie van de mens voor de rivieren en de visserij. Veel informatie over de verschillende scheepstypen, visserijvormen en streekeigen vistuigen, dankzij de vele historische zwart-witfoto's en illustraties van met name de auteur zelf, zeer goed toegankelijk en voor een breed lezerspubliek geschikt. Het hier beschreven ambacht van de riviervisserij is oer-Hollands maar inmiddels praktisch verleden tijd. Dit is aanleiding voor tal van poëtische beschrijvingen, maar daarbij blijft de hoofdlijn van dit boek - een gedegen beschrijving van wat zich op of aan de rivier op het gebied van visserij afspeelde in de afgelopen 250 jaar - uitstekend overeind. Bevat tevens korte literatuurbeschrijving aan het slot.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verhagen, P. - Rivieren, boten en vissers. Omzien naar vervagende spiegelbeelden.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.