Wannes Van De Velde / Karel Vingethoets, - Neus, Wannes Van de

Schrijver:
Titel: Neus, Wannes Van de Velde. DE Neus in het MASn Le Pif au Mas, The nose at the MAS, Die Nas im MAS.
Uitgever: , ,
Bijzonderheden: Omslagmap met vier illustraties en tekst. NL/DE/ENG/FR text. ISBN 9789085866305.
Prijs: € 30,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
De Antwerpse poesjenel is een bastaardkind van de Italiaanse Pulcinella. Wannes Van de Velde leerde als kind de ongekunstelde en scabreuze houten poppen kennen in de kelders van de Repenstraat en Stoofstraat. De figuur van de Neus legde de basis van zijn eerste lied, geschreven uit boosheid om de afbraak van zestiende-eeuwse huizen in zijn wijk. Karel Vingerhoets liet zich onderdompelen in het oeuvre van Wannes en schreef in opdracht De Neus in het Mas, waarin de Neus ons met zijn amoureuze en geestige ziel meeneemt langs de straten en klanken van zijn gedroomde stad. Met vier prachtige illustraties uit de schetsboeken van meester Wannes Van de Velde. Deze unieke tekeningen zijn uitneembaar en kunnen afzonderlijk ingekaderd worden.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wannes Van De Velde / Karel Vingethoets, - Neus, Wannes Van de Velde. DE Neus in het MASn Le Pif au Mas, The nose at the MAS, Die Nas im MAS.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.