Urwin, Joh. Vertaling Laurens van Mastrige Omslagontwerp Arjan van

Schrijver:
Titel: De 16 Het bloedstollende verhaal van de best getrainde en meest geheime speciale eenheid ooit
ISBN: 9789043904759
Uitgever: Tirion Algemeen te Baarn uit 2003
Bijzonderheden: Paperback 262 pagina's 23x15 formaat slappe kaft
Prijs: € 9,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
The Sixteen The Covert Assassination Squad that went Beyond the Sas Oorspronkelijke titel

John Urwin is in de jaren 50 opgeleid als geheim agent en maakte deel uit van een elitecorps onder de naam The Sixteen. Hij woont nu in Newcastle en geeft survivaltrainingen.
In de onzekere en soms gewelddadige politieke situatie ten tijde van de koude oorlog is een dreiging van een kernoorlog reëel. Groot-Brittannië leidt in het diepste geheim een groep van zestien mannen op om mensen die een bedreiging vormen voor de wereldvrede uit de weg te ruimen. Hun training behoort tot de beste ter wereld en overstijgt de gevechts- en overlevingstechnieken van de SAS. Hun operaties voltrekken zich in het diepste geheim. Nu, na 40 jaar stilzwijgen, besluit John Urwin – mede door de gebeurtenissen van 11 september – zijn verhaal te doen.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Urwin, Joh. Vertaling Laurens van Mastrige Omslagontwerp Arjan van de Bos - De 16 Het bloedstollende verhaal van de best getrainde en meest geheime speciale eenheid ooit Urwin, Joh. Vertaling Laurens van Mastrige Omslagontwerp Arjan van de Bos - De 16 Het bloedstollende verhaal van de best getrainde en meest geheime speciale eenheid ooit Urwin, Joh. Vertaling Laurens van Mastrige Omslagontwerp Arjan van de Bos - De 16 Het bloedstollende verhaal van de best getrainde en meest geheime speciale eenheid ooit Urwin, Joh. Vertaling Laurens van Mastrige Omslagontwerp Arjan van de Bos - De 16 Het bloedstollende verhaal van de best getrainde en meest geheime speciale eenheid ooit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.