Rood, Lydia - Anansi's web

Schrijver:
Titel: Anansi's web
ISBN: 9789001554729
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Noordhoff
Bijzonderheden: 2002, paperback, 380 pp
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jonge lijsters 2002 nr.5
van de achterkant

Weston is een Surinaamse jongen die in Nederland de havo komt volgen. Op een feestje ontmoet hij Kofi die uit Ghana stamt, maar na vijf jaar al aardig gewend is in Nederland. Het meisje Helmi is de derde hoofdrolspeler. Zij vindt in het huis van haar oma een kist met oude brieven en vraagt Kofi’s hulp bij het ontcijferen ervan. Vanaf dat moment grijpt alles in elkaar.

De schrijfster neemt ons mee naar lang vervlogen tijden, waarin Hollandersop de Goudkust slaven verscheepten naar Suriname. Ze vertelt over de uitbraken en nederzettingen waar gevluchte slaven een leven trachtten op te bouwen. Te midden van alle narigheid en verdriet houden ze de herinneringen aan hun voorouders levend. En ze vertellen elkaar verhalen over Anansi de Spin. Die lopen als een rode draad door dit boek.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rood, Lydia - Anansi's web

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Drukpers

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Drukpers
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Drukpers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Drukpers vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Drukpers kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.