Brusselmans Herman - Muggepuut

Schrijver:
Titel: Muggepuut
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Paperback in goede staat
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Mijn hoofd loopt om worden drie klassiekers uit het brede oeuvre van Herman Brusselmans bijeengebracht: De terugkeer van Bonanza, Guggenheimer wast witter en Uitgeverij Guggenheimer. In deze romans maakt de lezer kennis met een van de meest tragikomische protagonisten uit Brusselmans¿ oeuvre. Guggenheimer is in De terugkeer van Bonanza een onafhankelijke televisieproducent, steenrijk, redelijk dom, en hij heeft geen gevoel voor humor. Maar dankzij de nog grotere domheid van anderen lijkt hij behoorlijk slim, en met zijn onbedachtzame grote bek is hij zelfs vermakelijk. In Guggenheimer wast witter is Guggenheimer dankzij het onmetelijke succes van zijn station B.O.N.A.N.Z.A. keizer geworden in televisieland. Nu wil hij de hoogste troon bestijgen in de reclamewereld. Als vanouds gaat hij daarbij niets of niemand uit de weg. Guggenheimer is in Uitgeverij Guggenheimer machtiger dan Zeus. Hij is van plan zich in stilte terug te trekken totdat hij bij toeval ontdekt dat het medium literatuur het in de 21ste eeuw volop gaat maken. Hij besluit uitgever te worden _ maar dan meteen de allerbeste uitgever die ooit is opgestaan in het Vlaamse letterenland.
Toon minder
Recensie(s)
Het moest er wel van komen: een omnibus van 'De terugkeer van Bonanza' (1995), 'Guggenheimer wast witter' (1996) en 'Uitgeverij Guggenheimer' (1999). Drie geruchtmakende romans waarin de grofgebekte, corrupte, stinkend rijke Gentse zakenman Guggenheimer soepeltjes drie succesvolle bedrijven uit de grond stampt: een televisiestation, een reclamebureau en een uitgeverij. Voor de vele Brusselmans' fans een ruim 800 pagina's durend feest van ijzersterke grappen, pittige seksscenes en genadeloze kritiek (in het laatste deel wordt met het Vlaamse schrijverswereldje de vloer aangeveegd). Voor fijnbesnaarder lezers te stuitend, met schaamteloos seksistische en racistische personages. Actiegroepen noch rechtszaken lijken Brusselmans te deren: bij monde van machtswellusteling Guggenheimer kondigt hij in het slot van de laatste roman vrolijk aan dat hij in de politiek zal gaan ('... en geloof me ... ik zal scoren'). Men zij gewaarschuwd. Pocket, zeer kleine druk.
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.