Meurs A.M. - Jongen van 8 tijdens 1e Wereldoorlog. Alles beter

Schrijver:
Titel: Jongen van 8 tijdens 1e Wereldoorlog. Alles beter dan zo'n pak slaag
ISBN: 22151494
Taal: Nederlands
Uitgever: Wonderland
Bijzonderheden: HetWerk63, literair kladschrift van Meurs A.M., 17e jrg 20 nov. 2013
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De achtjarige Driek die in de 1e Wereldoorlog elke dag vanaf zijn huis vlakbij de Duitse grens 3 kilometer naar de kerk in het ene dorp loopt voor de Mis, daarna 2 kilometer naar school in een ander dorp en na school via zijn grootmoeder weer 2 kilometer naar huis.

Driek mag dan onder het motto Alles beter dan zo’n pak slaag voorlopig geen kans zien om aan zijn broer te ontsnappen, tegelijk verandert zijn leven grondig want hij pikt niks meer en laat niets meer zomaar gebeuren.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meurs A.M. - Jongen van 8 tijdens 1e Wereldoorlog. Alles beter dan zo'n pak slaag Meurs A.M. - Jongen van 8 tijdens 1e Wereldoorlog. Alles beter dan zo'n pak slaag Meurs A.M. - Jongen van 8 tijdens 1e Wereldoorlog. Alles beter dan zo'n pak slaag

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wonderland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wonderland
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wonderland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wonderland vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wonderland kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.