King, Jonathan. en Harlan Coben Vertaling Els Franci- Ekeler Omslago

Schrijver:
Titel: Zicht in de duisternis en Oud zeer
ISBN: 9789022536957
Uitgever: Briljant Uitgeverij te Amsterdam uit 2005
Bijzonderheden: Softcorver 222 +285 = 507 pagina's 23x14 formaat
Prijs: € 12,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Darkest Fear en [ Delacorte Press ]Oorspronkelijke titels

Beschrijving boekenDubbelroman.

Harlan Coben - Oud zeer
Jaren nadat Myron Bolitar zijn glanzende sportcarrière heeft moeten afbreken wegens een knieblessure, krijgt hij weer heel wat te verduren. Zijn vader krijgt een hartaanval en Emily, eens zijn grote liefde, neemt contact met hem op. Haar dertienjarige zoon Jeremy is doodziek en heeft een beenmergtransplantatie nodig. Als Myron hoort dat Jeremy zijn zoon is gaat hij op zoek naar die ene passende donor. Wat hij vervolgens op het spoor komt is een machtige familie met geheimen; een journalist, verwikkeld in een kat-en-muisspel met de FBI; en een verdwenen kind.

Jonathan King - Zicht in de duisternis
Max Freeman, voormalig politieman, heeft zich na een tragische gebeurtenis, teruggetrokken in de Everglades in Florida. Op een dag wordt hij uit zijn vrijwillige isolement gehaald door zijn vriend Billy Manchester. De laatste tijd zijn er veel oude vrouwen, met aanzienlijke levensverzekeringen, overleden in een arme, zwarte wijk van West Palm Beach. De politie heeft echters niets verdachts kunnen - of willen - vinden.
In zijn jacht naar de waarheid moet Max niet alleen tegen een onzichtbare moordenaar vechten, maar ook tegen zijn eigen herinneringen.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

King, Jonathan. en Harlan Coben Vertaling Els Franci- Ekeler Omslagontwerp Stef Verbraeken - Zicht in de duisternis en Oud zeer King, Jonathan. en Harlan Coben Vertaling Els Franci- Ekeler Omslagontwerp Stef Verbraeken - Zicht in de duisternis en Oud zeer King, Jonathan. en Harlan Coben Vertaling Els Franci- Ekeler Omslagontwerp Stef Verbraeken - Zicht in de duisternis en Oud zeer King, Jonathan. en Harlan Coben Vertaling Els Franci- Ekeler Omslagontwerp Stef Verbraeken - Zicht in de duisternis en Oud zeer King, Jonathan. en Harlan Coben Vertaling Els Franci- Ekeler Omslagontwerp Stef Verbraeken - Zicht in de duisternis en Oud zeer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.