Dupuis, Heleen. - Goed te leven / druk 8

Schrijver:
Titel: Goed te leven / druk 8
ISBN: 9789025941635
Taal: Nederlands
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: 1993, Paperback, 120 pp. Zeer goed ex. Schoon en stevig.
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In onze sterk veranderende samenleving ontstaat een nieuwe manier van zien naar en denken over de moraal. Dat bracht Dupuis ertoe zich te bezinnen op wat moraal is en op haar betekenis voor ons. Het gaat om de manier waarop wij mens willen zijn, om leven en welzijn van enkeling en samenleving. Zolang wij gedragsbeperkingen als zinvol ervaren, kan moraal bevrijdend werken. Anders wordt dat, wanneer ze een dwingend karakter krijgt; dan berooft ze ons van wat ons menszijn bepaalt: onze op onze vrijheid berustende verantwoordelijkheid. Nooit kan iemand dan ook zijn daden verontschuldigen met een beroep op een autoriteit of omstandigheden. In dit verband laat zij zien dat de chr. geloofsleer niet kan samenvallen met een systeem van absolute, eeuwige waarden. Ruimte voor een chr. moraal ziet zij voorzover deze normen en waarden hooghoudt die een menswaardig bestaan begunstigen. In haar beschouwing betrekt zij mede de medische ethiek (haar leeropdracht in Leiden). In 13 jaar tijds hebben haar uiteenzettingen niet ingeboet aan betekenis.
(Biblion recensie, J. Kleisen.)
Verder lezen

US3 uit Den Bosch

particulier

Logo US3

Literatuur, W.F. Hermans, Gerard Reve & Karel van het Reve, Thrillers, Kinderboeken, Geschiedenis, Filosofie. Theologie, Nederlandse politiek, Communisme en nog zo wat. Allemaal goedkoop.
Verzending via PostNL in overleg.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dupuis, Heleen. - Goed te leven / druk 8 Dupuis, Heleen. - Goed te leven / druk 8

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij US3

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met US3
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en US3 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van US3 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • US3 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.