Jeroen Bruintjes, Jager en Neyendorff (eindredactie) - Topkoks

Schrijver:
Titel: Topkoks voor Thuiskoks / 04 - 52 wereldgerechten van Ramon Beuk, Mirko Reeh, Gordon Ramsay, Jonnie Boer, Victor Arguinzoniz e.v.a.
ISBN: 9789079824069
Taal: Nederlands
Uitgever: TNT Post - gebonden
Bijzonderheden: 2010, 120 blz. als nieuw
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Voor Topkoks voor Thuiskoks 04 zijn 52 nationale en internationale chefs naar hun favoriete gerecht gevraagd.
Geen gerechten met ingewikkelde trucs zoals ze die in hun restaurant wel eens uithalen, maar lekkere recepten die elke thuiskok zelf kan maken. Zij haalden hun inspiratie uit verre landen bij exotische buren of simpelweg uit eigen achtertuin. Het resultaat: een bijzondere bundeling van gerechten uit de hele wereld.

De opbrengst van dit kookboek gaat naar het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme. Van ieder verkocht boek krijgen 40 kinderen in Malawi een voedzame maaltijd.
Recensie(s)
Dit is de vierde maal dat een dergelijk boek wordt uitgegeven waarvan de opbrengst naar het World Food Programme van de Verenigde Naties gaat en ingezet wordt voor schoolmaaltijden voor kinderen in Malawi. De recepten zijn samengesteld door chef-koks van over de hele wereld. Het boek bevat 52 recepten onderverdeeld in voor-, hoofd- en nagerechten. Van elk gerecht is een kleurenfoto opgenomen die een volledige bladzijde beslaat; de bereiding wordt op de tegenoverliggende bladzijde beschreven. Over het algemeen zijn de ingrediënten redelijk gemakkelijk verkrijgbaar; de gerechten zijn voor de amateur-kok, die iets bijzonders wil bereiden, uitstekend te maken. Als er bijzonder keukengerei nodig is, wordt dit afzonderlijk genoemd. Per gerecht worden de chef-kok en het restaurant waar hij/zij werkt, genoemd en worden ter completering wijnsuggesties gedaan. Tot slot een index waarin nogmaals de chef-koks en hun restaurant worden genoemd. Een bijzonder fraai uitgevoerd boekwerk dat menig thuiskok tot inspiratie kan dienen. De inhoudsopgave fungeert tevens als register.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.88 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jeroen Bruintjes, Jager en Neyendorff (eindredactie) - Topkoks voor Thuiskoks / 04  - 52 wereldgerechten van Ramon Beuk, Mirko Reeh, Gordon Ramsay, Jonnie Boer, Victor Arguinzoniz e.v.a.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.