Annie Sloan - Decoratief vergulden / druk 1

Schrijver:
Titel: Decoratief vergulden / druk 1
ISBN: 9789021324920
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer, 1997
Bijzonderheden: Goed / izgst. hardcover uitgave, Oogt ongebruikt. Bij kneep aan voorzijde, iets wat een klein beetje lijkt op een heel lichte leesvouw. Izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Vergulden, duidelijk stap voor stap in beeld gebracht. Werken met bladmetaal; Los bladmetaal; Transferbladmetaal; vergulden op glas; schilderen op bladmetaal; verfeffecten; schildpad; accentueren van reliëfs; spiritusverf; sgraffito; oud maken; werken met bronspoeder; metallic verf; metallic was; patineren.
Recensie(s)

Handleiding voor het vergulden met bladgoud en bronspoeder, ten einde een decoratief en oud effect te bereiken zoals schildpad, goudreliëfs, marmer en platina. Het boek behandelt een aantal technieken met bladmetaal en bronspoeder en de effecten, die men daarmee kan bereiken, door gebruik te maken van verschillende ondergronden en hulpmaterialen. De effecten lopen uiteen van quasi-oud tot glimmend verguld en van geschilderd hout tot glas-in-lood. De technieken vereisen enige oefening en men zal die eerst in de vingers moeten hebben, voor het een aantrekkelijk resultaat op levert. Bij sommige technieken worden chemicaliën gebruikt, die niet ongevaarlijk zijn; onder andere om die reden is het minder geschikt voor kinderen. De beschrijving van de techniek is niet altijd volledig en duidelijk, er zal daarom geëxperimenteerd moeten worden voor een goed resultaat. Wel geven de beschrijvingen een goed inzicht in de diverse technieken die gebruikt worden en het effect daarvan. De materialen die nodig zijn, zijn divers en redelijk prijzig. Het behaalde effect oogt ook prijzig. Het boek is fraai uitgevoerd, is van hoge kwaliteit en geschikt voor hobbyisten thuis en clubs.
(Biblion recensie, A. de Vor.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Annie Sloan - Decoratief vergulden / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.