Baxter-Wright, Emma - Vintage Fashion

Schrijver:
Titel: Vintage Fashion
ISBN: 9781847325945
Taal: Nederlands
Uitgever: Carlton Books
Bijzonderheden: Als nieuw.Uitgave 2010. De cover heeft wat krasjes. Aan de voorzijde zijn 2 a 3 wat grotere krassen. M.n. te zien als het boek in het licht gehouden wordt. Boekblok is nieuw
Prijs: € 39,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Direct leverbaar ! Het boek is zo goed als nieuw. Oogt ongebruikt en ongelezen. Uitgave 2010. De cover heeft wat krasjes. Aan de voorzijde zijn 2 a 3 wat grotere krassen. Die vooral te zien als het boek in het licht gehouden wordt. Het boekblok is niet beschadigd op de krasjes na). Op enkele (witte) pagina’s n heel lichte verkleuring aan rand pagina. Vanwege bovenstaande opmerkingen is de kwalificatie goed ipv nieuw gebruikt.
Hartelijke groet Carla, Books2Flow

Samenvatting
A visual journey through the decades, Vintage Fashion is a book for those interested in collecting and acquiring vintage but it also caters for the woman who is 'beyond fashion', who will always be looking at past influences for inspiration when developing her individual look. Featuring the work of Coco Chanel, Christian Lacroix and Muccia Prada among others, it will be of interest to fashion students, designers and any fashionista. At a time when everyone is their own stylist, this book provides an awareness of the fashion skills and techniques of the past, as well as pointers on what to look for when sourcing original vintage pieces, allowing the reader to understand and develop their own intrinsic tastes and fashion sensibilities.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baxter-Wright, Emma - Vintage Fashion

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.